Konik_polny
Junior Member

Registered: 21-8-2013
Member Is Offline
|
|
Sklep internetowy erotyczny, a dyskrecja kupowania
Jak erotyczne sklepy, które działają w sieci, dbają faktycznie o komfort psychicznych swoich klientów? Chodzi mi
oczywiście o potężny wstyd, z którym ja się zmagam i który absolutnie nie pozwala mi nawet jednej nogi postawić za
progiem takiego sklepu…czy kupując online mogę liczyć na wysoki poziom dyskrecji?
|
|
Sancho
Junior Member

Member Is Offline
|
|
No a czemu miałoby być inaczej? Erotyczny czy nie, zakupy online zawsze są dyskretne.
|
|
Barabut
Junior Member

Member Is Offline
|
|
Przede wszystkim jak wybierasz sklep internetowy erotyczny to nie musisz widzieć się ze sprzedawcą, ani z żadnymi innymi
ludźmi. Sklep oczywiście także chroni Twoje dane osobowe. Co do pełnej dyskrecji to polecam tego sprzedawcę https://intymnosc.pl/. Paczki są bardzo fajnie pakowane, nie ma mowy domyślić się co takiego może znajdować się
w środku. Jak tylko nie masz wścibskich domowników otwierających paczki bez pozwolenia to będzie OK
|
|
Konik_polny
Junior Member

Member Is Offline
|
|
O to na szczęście martwić się nie muszę. A co z jakością akcesoriów dostępnych w tym sklepie? Produkty
są certyfikowane i bezpieczne w stosowaniu?
|
|
Kokolala
Junior Member

Registered: 13-4-2016
Member Is Offline
|
|
Zdecydowanie tak, też często się tam zaopatruję w różnorodne zabawczki i zdecydowanie nie narzekam! Mają bardzo
przystępne ceny, duży wybór, a do tego szybką wysyłkę. Gadżety są certyfikowane i oryginalne, nie ma mowy o
jakimś zagrożeniu.
|
|
OtoczkaNieba
Junior Member

Registered: 13-4-2016
Member Is Offline
|
|
Ja byłam bardzo pozytywnie zaskoczona ceną feromonów damskich w tym sklepie. Nie dość, że tanio to okazało się, że feromony po prostu doskonale
działają! Teraz na każdej imprezie mam co najmniej kilku adoratorów
|
|
Konik_polny
Junior Member

Member Is Offline
|
|
Dzięki serdeczne wszystkim za tak konkretne opisanie tego tematu i podesłanie propozycji sklepu. Chciałbym jakieś zabawki
zamawiać, ale wstyd mi przeszkadzał właśnie…
|
|