Specka
Junior Member

Registered: 21-8-2013
Member Is Offline
|
|
Da się jakoś zgrabnie połączyć dietę i catering w Katowicach bo nie umiem gotować
I to szczere wyznanie to dla mnie kluczowa kwestia :D Chcę schudnąć ale w kuchni mam dwie lewe ręce więc szukam jakiejś
fajnej opcji. Zwykłe knajpy jak nawet mają opcję dowozu to raczej nie mają menu opartego na żadnej diecie więc
odpadają na starcie.
|
|
dama_z_chomikiem
Junior Member

Registered: 28-5-2015
Member Is Offline
|
|
Da się jakoś zgrabnie połączyć dietę i catering w Katowicach bo nie umiem gotować
Nie lepiej samemu jednak ugotować? Jest wiele prostych przepisów. A jakieś fajne sałatki czy surówki fit to zrobi każdy
głupi...
|
|
nieidealny
Junior Member

Member Is Offline
|
|
Ej no, nie wszyscy muszą być mistrzami patelni itp. Jakaś część ludzi nie czuje się dobrze w kuchni i mają do
tego pełne prawo. Mam nadzieję że koleżance uda się znaleźć jakieś rozwiązanie swojego dietetycznego
problemu
|
|
adamK2
Junior Member

Registered: 27-5-2015
Member Is Offline
|
|
Dobrym rozwiązaniem będzie ta strona https://www.smacznapaczka.pl/. Oceniana wysoko nie tylko przeze mnie. Od mniej więcej pół roku jestem na diecie od nich, moje
wyniki morfologii bardzo się poprawiły, schudłem i mam więcej energii. Według mnie gdy tematem jest zdrowa dieta catering
Katowice mają ok – rzecz jasna patrząc przez pryzmat tej konkretnej firmy. O innych takich mówiąc szczerze nie
słyszałem.
|
|
OtoczkaNieba
Junior Member

Registered: 13-4-2016
Member Is Offline
|
|
Sama bym się przestawiła z chęcią na takie zdrowe żywienie. Problemem są w moim przypadku nawyki i je zawsze jest
najtrudniej zmienić. Mimo to próbować się opłaca.
|
|
Qinnn
Junior Member

Registered: 21-8-2013
Member Is Offline
|
|
Warto jeszcze do tego odpowiedniego jadłospisu dodać sobie aktywność fizyczną, choćby szybkie marsze. To się odbija
pozytywnie na organizmie człowieka zawsze i spadek wagi też jest.
|
|
panYeti
Junior Member

Member Is Offline
|
|
Próbowałem kiedyś jakiejś diety z netu ale wiele to nie dało. Może lepiej zamawiać codzienne posiłki w takim
cateringu i nie męczyć się z pichceniem? Zwłaszcza że na stronie tej firmy piszą że menu ustalają dietetycy.
|
|