Qinnn
Junior Member

Registered: 21-8-2013
Member Is Offline
|
|
Dobry internetowy sklep z modlitewnikami, chodzi mi o dokładne namiary na stronę
Przyszła pora na stworzenie religijne domowej biblioteki z prawdziwego zdarzenia. Zacząłem rzecz jasna od Pisma Świętego ale
teraz chcę to uzupełnić. Jedna z ważnych rzeczy to modlitewniki. Jest tego sporo na rynku wydawniczym ale ja chciałbym
mieć te najważniejsze – i jakby nie były drogie to tym lepiej. Bóg zapłać za sugestie
|
|
madryjanek
Junior Member

Registered: 27-5-2015
Member Is Offline
|
|
Dobry internetowy sklep z modlitewnikami, chodzi mi o dokładne namiary na stronę
Musisz koniecznie kupować to online? Coraz więcej księgarni ma podstawowe pozycje katolickie, a jak pójdziesz do typowo religijnej
księgarni to już w ogóle kupisz tam wszystko. Nie sądzisz?
|
|
bezimienna
Junior Member

Registered: 28-5-2015
Member Is Offline
|
|
Hm, kolega pyta jednak o źródła internetowe więc zapewne ma powód. Może mieszka w mniejszej miejscowości i nie ma
tak łatwego dostępu do takich produktów? W takim układzie kupno modlitewników w sieci nie jest głupie.
|
|
panYeti
Junior Member

Member Is Offline
|
|
Ja tak samo sądzę – nie ma sensu radzić komuś iść do stacjonarnej księgarni jeżeli jego pytanie kierunkuje
się na internetowe punkty.
|
|
OtoczkaNieba
Junior Member

Registered: 13-4-2016
Member Is Offline
|
|
Świetny asortyment można znaleźć tutaj. Kupuję tam od dawna: http://wydawnictwojut.pl/. Poza brewiarzami i książeczkami do modlitwy są też znakomite książki z zakresu tematyki
religijnej. Kupiłam już kilka. Natomiast gdy chodzi o modlitewniki sklep ten ma bardzo niskie ceny, ciężko tak tanio kupić
gdziekolwiek indziej. Zwłaszcza modlitewników maryjnych mają sporo i do tego ciekawie wydawanych.
|
|
Kokolala
Junior Member

Registered: 13-4-2016
Member Is Offline
|
|
Gdzieś mi się obiło o uszy to wydawnictwo, chyba mają też w ofercie katechizmy wysoko oceniane przez dydaktyków.
Swoją drogą super że prowadzą także sprzedaż internetową, w XXI wieku to ważne.
|
|
Hefferson
Junior Member

Registered: 21-8-2013
Member Is Offline
|
|
Kwestia wyjścia do ludzi. Ogólnie Kościół musi dziś korzystać z nowoczesnych form komunikowania. To nie zmienia
doktryny a wiernym sporo ułatwia i chyba też młodszych ludzi zachęca.
|
|
dziewczynkazzapalniczka
Junior Member

Member Is Offline
|
|
Od dawna zamawiam wszelkie pozycje katolickie w sieci i nie wyobrażam sobie inaczej. Generalnie już dawno żadnej książki nie
kupowałam tak jak kiedyś w księgarniach zwykłych. Nie da się zaprzeczyć że pieniądze też się w ten
sposób oszczędza.
|
|