Kokolala
Junior Member

Registered: 13-4-2016
Member Is Offline
|
|
Kremacja zwłok w Katowicach – gdzie się zgłosić?
Zgodnie z ostatnią wolą mojej mamy jej ciało ma zostać spalone po śmierci. Dlatego szukam dobrego domu pogrzebowego, w
którym można przeprowadzić kremację i zając się organizacją całej reszty tj. pogrzebu, ceremonii i w
ogóle.
|
|
OtoczkaNieba
Junior Member

Member Is Offline
|
|
Rozumiem panią doskonale, ważne jest przecież żeby pogrzeb był dobrze zorganizowany. Samemu jest ciężko się
tym zajmować, więc trzeba szukać specjalisty, ja nie wpadłam żeby szukać na forach, ale na szczęście
udało mi się dotrzeć do nich: http://www.sacrumpogrzeby.pl/uslugi-kremacja.html. Sporo się naszukałam swego czasu i powiem szczerze, że jeśli interesuje
Cię kremacja zwłok Katowice to miasto, w którym nikogo lepszego nie znajdziesz. Naprawdę, sprawdziłam ich i poecam.
|
|
Kokolala
Junior Member

Member Is Offline
|
|
Dziękuję pani bardzo za pomoc i podesłanie namiarów.
|
|
OtoczkaNieba
Junior Member

Member Is Offline
|
|
Nie ma problemu, naprawdę panią doskonale rozumiem i polecam ich szczerze. Tak więc proszę sobie zerknąć na ich
ofertę, tu ma pani nawet coś więcej o załatwianiu formalności: http://www.sacrumpogrzeby.pl/formalnosci-pogrzebowe.html. Zajmą się wszystkim dla pani i bardzo pomogą.
|
|
Kokolala
Junior Member

Member Is Offline
|
|
To świetnie, bo te formalności wszystkie w tak trudnym momencie są bardzo przytłaczające.
|
|
OtoczkaNieba
Junior Member

Member Is Offline
|
|
No niestety, z pogrzebem zawsze jest ciężko. To ostatnie pożegnanie najbliższej osoby, trudno się dziwić niestety.
|
|