Kokolala
Junior Member

Registered: 13-4-2016
Member Is Offline
|
|
Graficzna wizualizacja pomieszczeń – potrzebny dobry grafik
Witam wszystkich, potrzebowałabym specjalisty który przygotuje dla mnie wizualizacje kilku pomieszczeń domowych. Punktem wyjścia
byłby projekt dekoracyjny jaki już przygotowałam. Sprawa jest ważna bo zależy od niej moja zawodowa
przyszłość. Czy możecie mi polecić jakiegoś grafika który zajmuje się takimi sprawami?
|
|
Konik_polny
Junior Member

Registered: 21-8-2013
Member Is Offline
|
|
Podejrzewam że takich grafików jest niemało ale na Twoim miejscu nie angażowałbym wolnego strzelca. Doskonale z takimi
rzeczami radzą sobie studia a ceny wcale nie są specjalnie wyższe.
|
|
Barabut
Junior Member

Member Is Offline
|
|
W pełni zgadzam się z przedmówcą, z freelancerami to jest loteria a biorąc studio z renomą masz gwarancję dobrej
usługi. Indywidualne zlecenia też są realizowane.
|
|
Qinnn
Junior Member

Member Is Offline
|
|
Mniej więcej kwartał temu korzystałem z ich pomocy - http://altariastudio.com/oferta/wizualizacje-wnetrz-i-archit... Świetni są, mówię absolutnie szczerze. Dysponują bardzo
wydajnym sprzętem komputerowym i doskonałym orpogramowaniem (LightWave, Blender itp.). Dla nich wizualizacja pomieszczeń to pestka,
wiele mają ich na koncie a także masę dużo bardziej złożonych realizacji. Z animacją w 3D też kapitalnie sobie
radzą.
|
|
Vincent
Junior Member

Registered: 13-4-2016
Member Is Offline
|
|
Żeby się wprawnie posługiwać Blenderem to faktycznie trzeba znać się na tym. Niestety dla laików program
całkowicie nie do przeskoczenia.
|
|
stary_dziad
Junior Member

Member Is Offline
|
|
Wszystko jest kwestią praktyki. Mam kuzyna grafika i czasami mam okazję podglądać jak pracuje. W krótkim czasie umie
wymodelować formy w 3D, które wydają się pochłaniać masę godzin przed monitorem.
|
|
Mondra
Junior Member

Member Is Offline
|
|
Tak jak pisali wyżej – tylko sprawdzone studio. Tam można być spokojnym o efekty i realizację w terminie.
|
|