Konik_polny
Junior Member

Registered: 21-8-2013
Member Is Offline
|
|
Chcę zapisać syna na psychoterapię w Warszawie, znajdę w stolicy dobrego psychoterapeutę dla młodzieży?
Cześć, pisze bo mój syn ma problemy, na sama mysl o wyjsciu z domu boli go głowa, ma rozstruj żołądka, nie sypia a
w szkole jest nieprzytomny, chcę zapisać go na psychoterapię w Warszawie, co o tym sądzicie znajdę dobrego
psychoterapeutę dla syna?
|
|
Sancho
Junior Member

Member Is Offline
|
|
Chcę zapisać syna na psychoterapię w Warszawie, znajdę w stolicy dobrego psychoterapeutę dla młodzieży?
Warszawa to duze miasto, więc jak najbardziej, a rozmawiałeś z psychologiem szkolnym, może mlody Cie bajeruje, bo nie chce chodzic
do szkoły, ewentualnie może ktos mu w szkole dokucza?
|
|
Konik_polny
Junior Member

Member Is Offline
|
|
Tez tak myslalem ale syn wogóle nie chce rozmawiac ani wychodzić z domu, całym dniami siedzi w swoim pokoju.
|
|
Kokolala
Junior Member

Registered: 13-4-2016
Member Is Offline
|
|
Takich rzeczy nie wolno bagatelizować bo to może być depresja albo fobia społeczna, najlepsza w takich przypadkach jest
psychoterapia Warszawa to miasto gdziejest renomowany ośrodek tam na pomoc mogą liczyc zarówno dorośli, młodzież jak i
dzieci, na http://psychiatrzy.pl/psychoterapeuta-warszawa/ dowiesz się, ze plan psychoterapii zawsze ustalany jest indywidualnie.
|
|
OtoczkaNieba
Junior Member

Registered: 13-4-2016
Member Is Offline
|
|
Młodziez teraz jest bardzo wrazliwa, więc pomysl z psychoterapią jest bardzo dobry zarwno terapia indywidualna jak grupowa może
pomóc synowi przełamać fobie i pokaże mu, że nie jest sam ze swoim problemem.
|
|