Kokolala
Junior Member

Registered: 13-4-2016
Member Is Offline
|
|
Chciałabym zamówić zawieszki drewniane z napisami na prezent w sklepie internetowym, czy dojdą na czas?
Hej kolezanka wprowadza sie własnie do nowego mieszkania i wkrótce ide do niej na parapetówkę, chciałabym kupic jej w
prezencie zawieszkę z drewna z napisami, sentencjami itp. widziałam takie cos w necie, ale gdzie najlepiej zamówić takie tabliczki
i czy przesyłka dojdzie na czas bo czas nagli?
|
|
Konik_polny
Junior Member

Registered: 21-8-2013
Member Is Offline
|
|
Chciałabym zamówić zawieszki drewniane z napisami na prezent w sklepie internetowym, czy dojdą na czas?
Jak to gdzie zamowic, najlepiej na stronie naklejkomania.eu ja zawsze kupuje tam stylowe ozdoby do domu, takie jak naklejki na ścianę,
zawieszki drewniane z napisami czy tez napisy 3d, często zamawiam tam atrakcyjne cenowo prezenty dla znajomych i rodziny, zawsze doszły na
czas więc nie ma obawy.
|
|
Kokolala
Junior Member

Member Is Offline
|
|
O to może i ja cos wybiorę tylko podeślijcie jakiś link gdzie bede mogła pooglądac jakie proponują dekoracje
wnetrz?
|
|
OtoczkaNieba
Junior Member

Member Is Offline
|
|
Rozumiem ze chodzi Ci o zawieszki drewniane z napisami? Jesli tak to wejdz na http://naklejkomania.eu/53-tabliczki-ozdobne-z-cytatami i niezależnie czy interesuje Cie zawieszka duza czy mała i do jakiego
wnętrza szukasz zawieszki, znajdziesz tam to czego szukasz, takie zawieszki drewniane sa bardzo gustowne w stylu retro i świetnie
prezentują się na scianie każdego wnętrza.
|
|