Kokolala
Junior Member

Registered: 13-4-2016
Member Is Offline
|
|
Gdzie najlepiej udać się na kurs tańca w Warszawie?
Nie zalezy mi na zdobyciu umiejętności tanecznych na poziomie mistrzowskim bo pewnie i tak nie byłabym w stanie tego zrobić (mam
zerowy słuch i dwie lewe nogi haha) ale po prostu chcę się trochę poruszać, może zrzucić parę nadprogramowych
kilogramów i po prostu chciałabym w ten sposób zagospodarować swój czas wolny. Od zawsze lubiłam tańczyć i
wydaje mi się że to może stać się moją prawdziwą pasją
|
|
OtoczkaNieba
Junior Member

Member Is Offline
|
|
To chyba idealnym dla ciebie miejscem będzie Centrum Kultury i Tańca Oll w Warszawie tam właśnie liczy się głównie pasja i miłość do tego co się robi oraz
miłe spędzanie czasu, panuje tam bardzo fajna atmosfera więc nawet osoby początkujące nie czują się źle w
towarzystwie osób które tańczą fantastycznie. Nikt nie wpadnie w kompleksy i taniec naprawdę można łatwo
pokochać nawet jeśli do tej pory się za nim nie przepadało, nawet mój mąż go polubił i teraz sam wyciąga
mnie na parkiet a to dla tego miejsca najlepsza rekomendacja
|
|
Kokolala
Junior Member

Member Is Offline
|
|
Brzmi świetnie, aż zachciało mi się od razu biec na zajęcia możesz podać jakiś namiar na to miejsce?
|
|
OtoczkaNieba
Junior Member

Member Is Offline
|
|
Proszę bardzo, chociaż chyba znalazłabyś bez trudu jakby ś wpisała w wyszukiwarkę kurs tańca Warszawa, to
bardzo znane miejsce, ma dużo osób ale bez obaw, na pewno znajdzie się i dla ciebie miejsce Naprawdę polecam skorzystać z tej oferty, to wyjątkowe miejsce, ja byłam zachwycona i ciągle
polecam jak słyszę że ktoś ze znajomych chce się nauczyć tańczyć albo tańczyć dla czystej
przyjemności
|
|
Kokolala
Junior Member

Member Is Offline
|
|
W takim razie natychmiast muszę umówić się na kurs, mam nadzieję, że to będzie możliwe bo długo już
z tym zwlekałam a teraz jak znalazłam takie fajne miejsce to już nie zamierzam dziękuję bardzo za polecenie go skoro jest takie dobre, mam nadzieję że ja będę tak samo
zadowolona
|
|
OtoczkaNieba
Junior Member

Member Is Offline
|
|
Sądzę że na pewno i to już po pierwszych zajęciach, zresztą nic już nie mówię, sama zobaczysz Pozdrawiam i życzę powodzenia
|
|