Barabut
Junior Member

Registered: 21-8-2013
Member Is Offline
|
|
Czy można zarejestrować szybko firmę w Czechach?
Witam. Słyszałem, że rejestracja firmy w czechach to jedna z fajniejszych opcji, bo nie dość, że tam są mniejsze
składki, to jeszcze ogólnie to o wiele korzystniejsze niż zakładanie w Polsce firmy. Także czekam na opinię kogoś
kto się na tym zna.. faktycznie to się opłaca? A czy rejestracja firmy w Czecach jest trudna? Czekam na opinię w tej kwestii
|
|
Konik_polny
Junior Member

Member Is Offline
|
|
Według mnie rejestracja firmy w Czechach to jest super opcja i cieszę się, że coraz więcej osób zaczyna to
dostrzegać i ogólnie interesować się tematem, bo naprawdę się to bardzo opłca wszelkie konkrety można znaleźć w tej kwestii tutaj: http://ltd-solutions.pl/rejestracja-spolek-zagranicznych/czechy/ i naprawdę warto się wczytać i założyć firme w
Czechach bo to się po prostu mega opłaca! Można uniknąć wiele niepotrzebnych wydatków jak się tam założy
firmę do tego sam proces jest szybki i pryjemny, także każdy
może to zrobić. Także mam nadzieję, że to pomoże tobie i ogólnie innym osobom, które zainteresują
się tematem.. proszę i pozdrawiam!
|
|
stary_dziad
Junior Member

Member Is Offline
|
|
Extra! Dzięki za ten link i ogólnie mega fajnie, że się dowiedziałem o tej opcji, po co przepłacać, jak można
mieć firmę za granicą i płacić o wiele mniej? :D
|
|
dziewczynkazzapalniczka
Junior Member

Registered: 28-5-2015
Member Is Offline
|
|
No to jest mega fajna opcja.. muszę to też przemyśleć, dobrze byłoby uniknąć takich wysokich składek jak w
Polsce ;/
|
|
adamK2
Junior Member

Registered: 27-5-2015
Member Is Offline
|
|
Od dawna mam firme w Czechach i każdemu polecam
|
|