dama_z_chomikiem
Junior Member

Registered: 28-5-2015
Member Is Offline
|
|
Oferty pracy dla opiekunek nad osobami starszymi mieszkającymi w Niemczech - gdzie ich szukać?
Czy znajdę tu może kogoś, kto pracuje w Niemczech jako opiekunka nad osobami starszymi? Bardzo zależy mi na kontakcie z kimś,
kto się tym już zajmuje, a niestety nie mam nikogo znajomego w tym zawodzie. Sama chciałabym się tym zająć, ale
potrzebuję kilku rad i wskazówek, więc fajnie by było jakby ktoś się znalazł!
|
|
bezimienna
Junior Member

Member Is Offline
|
|
Oferty pracy dla opiekunek nad osobami starszymi mieszkającymi w Niemczech - gdzie ich szukać?
Cześć. Ja pracuje w Niemczech jako opiekunka i chętnie Ci pomogę i odpowiem na nurtujące pytania, o co chodzi konkretnie?
|
|
dama_z_chomikiem
Junior Member

Member Is Offline
|
|
Super! Ale się cieszę, że udało mi się na Ciebie trafić. Przede wszystkim chciałabym wiedzieć czy możesz
mi polecić jakąś firmę, która Cię tam wysłała? Czy jechałaś z polecenia czy jak to się odbywa?
Bo nie wiem jak się za to zabrać…
|
|
bezimienna
Junior Member

Member Is Offline
|
|
Jechałam do klienta tej firmy laxocare.pl/. Mają naprawdę dużą baze klientów i bardzo sprawnie wszystko organizują.
Jeśli się martwisz, że trafisz na jakąs niesprawdzoną rodzinę albo ktoś zrobi sobie z Ciebie głupi żart
to z nimi nie musisz, bo naprawdę wszystko jest dobrze zorganizowane i sprawdzone.
|
|