Sancho
Junior Member

Registered: 21-8-2013
Member Is Offline
|
|
Chcę przejsć na dietę, ale nie wiem, która najlepsza
Cześć! Choć zazwyczaj to ceściej pewnie kobiety marudzą o tym, że im boczki przeszkadzają,t o ja należe do
tych panów, co to im już wykształcon ymięsień piwny przeszkadza. Tyko teraz tak… widziałem już na necie tyler
óżnych diet, że nie wiem, co wogóle wybrać. Polecicie jakieś skuteczne odchudzanie?
|
|
Barabut
Junior Member

Member Is Offline
|
|
Siema! Tylko, żeby Ci nie przyszło do głowy przechodznie na jakieś diety białkowe, czy inne takie. Ta na przykład
strasznie niszczy nerki i zwiększa ilośc ciał ketonowych w organizmie, więc jest strasznie niezdrowa. Najlepiej po prostu odstaw
jasne pieczywo, zwiększ ilość warzyw w diecie i zacznij biegać. To mój sposób na zdrowe życie.
|
|
Sancho
Junior Member

Member Is Offline
|
|
heh… wszystko byłoby ekstra, tyle, że ja mam 30 kg nadwagę, więc na razie o bieganiu mogę zapomnieć :P
|
|
Specka
Junior Member

Member Is Offline
|
|
To akurat myślę, że wymówka Wystarczy wpierw pouprawiać
trochę marszów, później marszobiegów, aż w końcu bieg. Co do zaś diety, to koleg ama rację. Jest sporo
takich diet, które wykończą Twój organizm, musi byc ona odpowiednio zbilansowana.
|
|
dziewczynkazzapalniczka
Junior Member

Registered: 28-5-2015
Member Is Offline
|
|
Zgadza się! Dlatego ja na przykłąd zajrzałam na tę stronę: mikemilekfitness.com/dieta-na-spalanie-tkanki-tluszczowej/.
Ten pan jest trenerem osobistym, który działa w internecie. Pomaga nie tylko dobrac odpowiednie ćwiczenia, ale także i odpowiedni
sposób żywienia. Mi pomógł zmienić żywienie, dzięki czemu w ciągu miesiąca straciłam 5 kilo! Kazał mi
nieco przystopowac, bo organizm powinien gubić masę stopniowo, ale sami przyznacie, że skutek imponujący
|
|
Hefferson
Junior Member

Member Is Offline
|
|
Koleżanka dobrze mówi! Ja akurat zamówiłem u niego Dietera, czyli kalkulator kalorii. Sam trochę mam pojęcie o
żywieniu, tyle, że to wyliczanie mnie męczyło. Wobec tego znalazłem u niego na stronie http://www.mikemilekfitness.com/dieter-kalkulator-kalorii/ prosty i intuicyjny kalkulator i teraz sbie mogę bez problemu wyliczać
ilość potrzebnych mi na dany dzień kalorii.
|
|
Sancho
Junior Member

Member Is Offline
|
|
Na tyle niej estem obeznany w dobieraniu składników, by sobie samemu liczyć, ale te programy diet rzeczywiście sprawdze.
Dziękik ochani!
|
|