dziewczynkazzapalniczka
Junior Member

Registered: 28-5-2015
Member Is Offline
|
|
Co kupić narzeczonemu na prezent?
hejka, szukam fajnego prezentu dla narzeczonego z okazji zbliżających się jego urodzin. Krawat i skarpetki odpadają, bo mi
niezliczoną ilość więc nie wiem co kupić. Poradzicie coś?
|
|
bezimienna
Junior Member

Member Is Offline
|
|
możesz wykupić mu karnet na siłownię albo na basen. Bardzo pożyteczny prezent i praktyczny. Powinien się spodobać.
Jak lubi też dbac o urodę o cykl masaży lub karnet do spa.
|
|
dama_z_chomikiem
Junior Member

Member Is Offline
|
|
uważam że ciuch na prezent też się sprawdzi. Szczególnie praktyczne sa koszule, zwykle faceci sami rzadko potrafią
dobrac sobie coś fajnego, dlatego powinniśmy wtedy my kobiety działać! Ostatnio kupowałam koszulę dla męża w
tym sklepie https://splendear.com/on/odziez/koszule?manufacturer=15 leży super, mąż prezentuje się w niej elegancko i jest jeszcze
przystojniejszy. Od razu widać że ma na sobie dobrej klasy rzecz, która na pewno długo będzie mu służyć i
cieszyć moje oczy. Polecam uwadze.
|
|
panYeti
Junior Member

Member Is Offline
|
|
jako facet powiem, że lubimy praktyczne prezenty. Jak najbardziej coś do noszenia, skonsumowania, cos co fajnie się prezentuje. Sam
lubiedostawac akcesoria, zegarki, portfele i paski do spodni. Warto przed zakupami zapytać co narzeczonemu potrzeba. Lepsze to niż kupwanie
w ciemno często nietrafionego prezentu.
|
|
zielonooka
Junior Member

Member Is Offline
|
|
ja na okrągłe urodziny wykupiłam chłopakowi bilet na koncert ulubionego zespołu amerykańskiego, który ze swoim
turne zahaczył o polskę. Radości było co nie miara. Fajna niespodzianka z której byłam i ja dumna.
|
|
nieidealny
Junior Member

Member Is Offline
|
|
koszula lub bluzka mają zawsze zastosowanie i się obronią. Są to praktyczne rzeczy z których będzie korzystał tak
więc śmiało możesz w ten temat uderzać. Będzie mniej monotonnie wyglądał w pracy lub podczas rodzinnych
spotkań. Tylko musisz znac dobry rozmiar żeby nie okazała się koszula zbyt mała lub szeroka.
|
|
stary_dziad
Junior Member

Registered: 21-8-2013
Member Is Offline
|
|
koszula markowa z dobrego materiału zawsze dobrze się nosi. Niech narzeczony wie, że dbasz o jego wygląd i zależy ci na
dobrych ciuchach, które zakłada. Z czystym sumieniem zachęcam do takiego prezentu. Będzie z pewnością zadowolony.
|
|
restech
|
Thread Pruned 1-10-2018 at 11:03 AM |
restech
|
Thread Closed 1-10-2018 at 11:04 AM |